Termografi

Du kan ikke "fikse" det, du ikke kan se!

At købe hus i dag kan være billigt; men i længden kan det blive en dyr affære. En inspektion af dit kommende hus kan spare dig for mange penge og store ærgelser. NB Termografi, udsteder en rapport til dig som blotlægger eventuelle isolerings-svagheder/utætheder og defekt EL i ejendommen. Alt varmeudslip registreres og dine el installationer kontrolleres og du får en rapport på inspektionen. Du og din familie får tryghed i hverdagen og mulighed for at spare på energien og værne om miljøet.Hos NB Energi ved vi godt at det er en større investering hver gang der handles hus. Du har behov for at vide alt om husets installationer og vi vil gerne yde denne service.

Vores arbejde slutter ikke bare med en rapport. Skulle du have behov for at få afklaret et spørgsmål, vil vi opfordre dig til at kontakte os igen, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Termografi en unik målemetode, til at afsløre temperatur afvigelser.

Termografikameraet er et apparat som kun opfanger infrarøde stråler (varme) og altså ikke synligt lys.

Et termogram er et billede bestående af en masse farver, som hver især repræsenterer et temperaturområde. Efter Termografioptagelsen skal Termogrammerne analyseres, og det er her Termograførens uddannelse og erfaring virkelig kommer til sin ret, det kan være vanskeligt at afgøre om et emne er for varmt, eller det har normal drifttemperatur, det kræver en del viden og erfaring, at drage konklusioner ud fra et IR-foto.

Når IR-billederne er analyseret , samles de i en rapport, hvor kommentarer og alm. foto bliver præsenteret sammen med IR-fotoet, således har kunden mulighed for at forstå og genkende de sporede fejl.

Foruden El-tavler, bliver Termografi anvendt til Tæthedskontrol og Isoleringstilstand i bygninger, Lækagesporing i fjernvarmerør, sporing af mekaniske fejl som f.eks. gearkasser og lejer, nogle dyrlæger har i flere år anvendt metoden til lokalisering af infektioner.

Anvendelse af Termografi har nærmest ingen grænse.